Prva dva termina letnjih koncerata Siniše Vuce su poznati. Kako saznajemo od pouzdanog izvora Vuco će letnju turneju započeti u subotu sedmoga srpnja u klubu "La vida loca" na plaži Duće, a nastaviti je četvrtoga kolovoza u disko klubu "Monako" u Trogiru.

Pored ovih, očekuje se da će održati samo par koncerata zato što leto planira da ostavi mahom slobdno.

Čim saznamo ostastak termina, budite uvereni da ćemo vam javiti.

I pored toga što je najavljeno da će biti malo koncerata, atmosfera će biti vatrena kao na svakom Vucinom koncertu.
 
Picture
Klikni za veću sliku
Na veoma nepristojno pitanje novinarke 24 sata koje mu je uputila nakon završetka finalne večeri Splitskog festivala, Siniša Vuco je odgovorio onako kako jedino i ume - Gospodski!

Nakon što je ljubopitljivoj novinarki objasnio da živi od novca koji zaradi svojim pesmama i koncertima, a ne od nagrada na koje kakvim festivalima, Vuci je (iako to na snimku nije uhvaćeno) prišla još jedna devojka i pridružila se onima koje su ga već okruživale. On je to objasnio jednostavnom činjenicom da "njega svi hoće zato što je najatraktivniji" sa kojom bi se svi složili.

Za kraj, Vuco je upitao novinarku šta treba učiniti da bi se ona zadovoljila, a kao jednu od solucija je ponudio da se poseksa sa nekom od već pomenutih cura, ispred kamere. Snimak se tu prekida, tako da ostaje na nama da procenimo da li se to stvarno i desilo.

 
Picture
Malo se šta može reći posle onakvih odluka žirija i publike na sinoćnjem finalu. Treba se zapitati da li su raznorazni izvođači sa svojim kojekakvim napevavanjima zaista zaslužili nagrade jednog renomiranog festivala kao što je ovaj. Takođe, treba se zapitati, kako to da nijedna nagrada nije okitila, po mnogima i najveći hit koji se našao na festivalu, "Ranila si mene ti" u izvođenju Siniše Vuce.

Ali, što kaže narod, za prosutim mlekom ne vredi plakati. Treba se okrenuti novim izazovima, a pre svega letnjoj turneji čije termine željno iščekujemo!

 
Picture
Klikni za veću sliku
Večeras nas, u devet sati i deset minuta, sa direktnim prenosom na prvom programu Hrvatske televizije, očekuje finale 52. Splitskog festivala zabavne glazbe. Pravo nastupanja u programu, te takmičenja za jednu od 17 fantastičnih nagrada imaće po deset najboljih izvođača iz dve polufinalne večeri, kao i šestoro srećnika koje je žiri poslao u finale (Kemal Monteno, Alka Vuica, Libar, Klapa Sveti Florijan, Picksiebner i Zrinka).

Pod rednim brojem 15. nastupiće i Siniša Vuco sa skladbom "Ranila si mene ti" sa kojom je u drugom polufinalu zauzeo šesto mesto sa 80 glasova publike.

Od Vuce se očekuje odličan nastup, a od njegovih vernih fanova vatreno navijanje, kako ispred same bine, tako i ispred malih ekrana u, nadam se ne tako toplim domovima.




 
Picture
Klikni za veću sliku
Ovakav status presvetle Facebook stranice koja veliča sveto trojstvo kurvi, janjetine i Vuce, dočekao me je jutros kada sam se probudio. Nikakvo iznenađenje, s obzirom na kvalitet samog pevača, ali i, kako su ga ocenili, velikog hita sa kojim je ove godine nastupio na Festivalu.

Ne bih dužio, pošto znam da ste umorni od sinoćnjeg gledanja i slavlja koje je usledilo, tako da nam posle onakvog nastupa ostaje da se radujemo večerašnjem finalu i nadamo odličnom plasmanu našega favorita.

I za kraj, ne zaboravite, ovo finale je važnije od fudbalskog!